Getest op Kinderen zkt een proefkonijn om samen met de groeimeter van Goedgemerkt op te groeien.

Proefkonijn gezocht: groeimeter

Getest op Kinderen zkt een proefkonijn om samen met de groeimeter van Goedgemerkt op te groeien.

De kans dat je Goedgemerkt kent is groot. Hun naamstickers en kledinglabels zijn erg populair. Je herkent ze op vele brooddozen, jassen én boekentassen. Het is een makkelijke, leuke en praktische manier om al je spullen van naam te voorzien. Maar wist je ook dat Goedgemerkt nog veel meer heeft? Een groeimeter bijvoorbeeld...

Deze gepersonaliseerde groeimeter met naam en geboortedatum van je kindje is gemaakt van stevig zeildoek. De unieke groeimeter kan je makkelijk bevestigen en ophangen waar je maar wil. Je krijgt er handige labels bij om 'goed-te-merken' hoe groot je kindje is op speciale momenten.

En je raadt het al... Getest op Kinderen mag zo'n groeimeter uittesten. Is jouw zoon of dochter nog van plan véél te groeien en wil je die speciale momenten vast'plakken'? Dan is dit je kans. Stel je kandidaat door te reageren op dit bericht of door te reageren op de oproep op de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot woensdag 27 mei.


Foto's:
Goedgemerkt

Meer info?

De te testen producten moeten afgehaald worden in Borsbeek. Opsturen naar je thuis kan ook. Dan moet je enkel de verzendingskosten betalen. Het product zelf mag je na het testen gewoon bijhouden. Wat vragen we in ruil? Een verslag én foto's.