Campina bracht een nieuwe creatie op de markt: Campina Yoghurt op fruit. Een heerlijke smeuïge yoghurt op een laagje fruit. Onze proefkonijn...

Heerlijk smeuïge yoghurt

Campina bracht een nieuwe creatie op de markt: Campina Yoghurt op fruit. Een heerlijke smeuïge yoghurt op een laagje fruit. Onze proefkonijnen mochten proeven.

Op zondag 31 mei organiseert Campina haar Boerderijdag. Dan gooien 3 Campina boerderijen in het Kempische Poppel, het Henegouwse Dergneau en het Oost-Vlaamse Bellem de staldeuren open en nodigen je uit op een onvergetelijke familiedag. Je proeft er van het buitenleven. 

Campina maakt van die gelegenheid ook gebruik om je te laten proeven van haar nieuwste creatie: Campina Yoghurt op fruit. Een heerlijk smeuïge yoghurt op een laagje fruit, verkrijgbaar in potjes van 150g in drie smaken: aardbei, braam en perzik. Met dit nieuwe assortiment volle yoghurt op een bedje van fruit, laat Campina je genieten van pure eenvoud. Puur, want Campina Yoghurt op fruit bevat geen bewaarmiddelen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Bovendien zit het verpakt in authentieke en transparante PET-potjes.
De rijke en smeuïge smaak van deze pure lekkernij vormt een perfecte mix van verwennerij en authenticiteit.


 
Getest op kinderen liet 3 proefkonijnen proeven van deze nieuwste yoghurt. Bo smulde van het laagje perzik, Anouck koos voor de aardbeitjes en Lauren ging voluit voor braam.


Wat vonden jullie van de smaak?
Bo: "Ik vond het héél lekker, niet te zuur. Ik at eerst de witte yoghurt op en begon dan aan het fruitlaagje."
Lauren: "Ik vond het ook lekker."
Anouck: "Ik vind de yoghurt ook heel lekker. Je proeft ook goed de aardbeismaak."


Anouck

Wat vond je van de verpakking?
Anouck: "Ik vind de verpakking kei leuk en handig om mee naar school te nemen. Het is ook een mooi potje om nadien nog iets mee te knutselen."
Lauren: "Leuk!"
Bo: "Ik vind het vooral leuk dat je de yoghurt ziet zitten. En ik kreeg het potje zelf open na wat gefrustel."

Ga je mama of papa vragen om de yoghurt in de toekomst nog te kopen?
Bo: "Ja! Ik vond het heel lekker."
Lauren: "Ik ook, want ik vond het ook lekker."
Anouck: "Ja, zeker! Want ik wil de andere 2 smaken ook nog een keer proeven."

Lauren

De prijs voor 1 potje bedraagt ongeveer 0,90 euro. Wat vindt mama van deze prijs?
Anja, de mama van Anouck: "Ik vind de prijs wel wat duurder dan een andere yoghurt, maar als Anouck daardoor yoghurt eet, wil ik het wel een keer meer kopen."
Lies, de mama van Bo: "De Bio natuuryoghurt is goedkoper en in glazen potjes. Dat geniet mijn voorkeur naar recyclage of hergebruik toe. Je kan zo'n glazen potje omtoveren tot een vaasje en gebruiken als knutselgerief. Maar ik weet eigenlijk niet of die Bio yoghurt toegevoegde smaakstoffen heeft. Dat is natuurlijk wel een groot pluspunt bij de Campina yoghurt, die bevat geen bewaarmiddelen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen."
Caroline, de mama van Lauren: "Oké, dat is niet goedkoop. Maar als het in de smaak valt, koop ik het wel."


Bo

De Campina Yoghurt op fruit is geslaagd met grootste onderscheiding op de smaaktest. Je hebt ongetwijfeld, na het lezen van dit blogbericht, zin gekregen in deze lekkernij?Je kan komen proeven tijdens de Campina Boerderijdag. Je leest er alles over in een vorig blogbericht. Je vindt het hier:
http://getestopkinderen.blogspot.be/2015/05/van-gras-tot-glas.html

Meer info?
http://www.campina.be