In januari 2015 werd een onderzoek gevoerd naar de zachtheid van de Kruidvat NewBorn luier. De luier werd vergeleken met een luier van een g...

De zachtste luier

In januari 2015 werd een onderzoek gevoerd naar de zachtheid van de Kruidvat NewBorn luier. De luier werd vergeleken met een luier van een groot bekend luiermerk. Wie scoort het best?

Het onafhankelijk onderzoeksbureau Insitas voerde in januari 2015 een onderzoek uit waarbij 100 moeders de zachtheid van de Kruidvat NewBorn luier vergeleken met een luier van een groot bekend luiermerk. Hieruit bleek dat 89 procent de Kruidvat luier zachter vindt.

Deze uitslag werd in februari bekrachtigd door een test op de Negenmaandenbeurs in Nederland. Op de beurs, die gericht is naar jonge en aanstaande ouders, werd een test uitgevoerd waarbij de vernieuwde Kruidvat NewBorn luier vergeleken werd met de luier van een groot bekend merk. 2.188 bezoekers mochten blind voelen welke luier het zachtst was (de binnenkant werd gevoeld). 86,3 procent was overtuigd en gaf aan de Kruidvat luier het zachtste te vinden!

De zachte NewBorn luier zorgt voor extra comfort en beschermt het tere babyhuidje. Zachtheid is weliswaar één van de belangrijkste aspecten van een luier, maar de Kruidvat luier scoort ook zeer goed op andere relevante criteria zoals absorptie en pasvorm.
De luier heeft een uniek rugelastiek, waardoor die mooi aansluit en een perfecte pasvorm garandeert. Daarnaast biedt het rugelastiek extra bescherming bij dunne ontlasting. De klittenbandjes kunnen over elkaar heen geplakt worden om zo het babylijfje nog beter te omsluiten. Het handige plasalarm helpt ouders om in de gaten te houden of het kindje goed plast, zonder dat je de luier hoeft open te maken. De gele strip op de buitenzijde van de luier verkleurt namelijk zodra je baby geplast heeft.Getest op kinderen mag deze zachte NewBorn luiers uittesten. We gaan op zoek naar een geschikt proefkonijn.

Foto's?
Oona, http://oonablog.com/

Meer weten?
https://www.kruidvat.nl/kruidvat-newborn-luiers