Woensdagnamiddag trokken Mayre en Lore naar het hoofdkantoor van Brantano in Erembodegem. Ze maakten er kennis met de Clarks kindercollectie...

Clarks Meet & Greet

Woensdagnamiddag trokken Mayre en Lore naar het hoofdkantoor van Brantano in Erembodegem. Ze maakten er kennis met de Clarks kindercollectie.

We werden erg feestelijk ontvangen bij Brantano. De meisjes slurpten aan een lekkere smoothie van aardbei, banaan en mango. Ze smulden van de gezonde fruitsatés en plakten vol chocolade na het eten van die heerlijke aardbeitjes. 


De heerlijke pannenkoekjes gingen vlotjes naar binnen. De combinatie wrap, banaan en choco kenden we nog niet, maar was een topper! En het yoghurt-ijsje als afsluiter maakte het helemaal af. Dat gaan we thuis ook maken. Grote zus Elien was blij dat ze meegekomen was.We waren bijna vergeten waarvoor we eigenlijk kwamen... voor schoentjes natuurlijk! Terwijl Elien, Lore en Mayre onder professionele begeleiding speelden, kregen de mama's een presentatie van Clarks. We maakten kennis met het bedrijf, de collectie, het productieproces en kregen algemene informatie over de ontwikkeling van kindervoetjes. 


Daarna gingen de meisjes aan het passen. Mayre en Lore mocht allebei één paar Clarks schoentjes uitkiezen. Mayre koos voor de Softly Nia Fst F - lage schoen - blauw. Binnenvoering, binnenzool en bovenmateriaal zijn van leder. De zool zelf is van rubber.

Het was even zoeken naar de juiste maat, maar na professioneel advies van een Clarks-medewerkster zaten de schoentjes als gegoten en kon Mayre op stap.


Lore koos voor de Softly Walk Fst - Sandaal - wit F. Deze sandaaltjes zijn ook volledig van leer, zowel de binnenvoering, de binnenzool als het bovenmateriaal. De zool zelf is ook hier van rubber. We twijfelden tussen 22 en 23. Lore heeft op dit moment maat 23, maar die sandaaltjes vielen wat groot uit. Het werd een 22. Om de juiste pasvorm te vinden voor elke voet, heeft Clarks ook halve maten. Op deze website kan je de voetmatentabel afprinten. Meet je voet en vind de perfecte Clarks-maat.

Brantano heeft een groot assortiment van Clarks kinderschoenen. De meisjes kunnen kiezen uit de 72 verschillende schoentjes. En jongens hebben zelfs nog meer keuze: 77 verschillende. Clarks biedt een grote verscheidenheid aan sandalen, lage schoenen, ballerina's, laarzen, teenslippers en sloefjes.

Een greep uit het assortiment:


De proefkonijnen zijn helemaal klaar om een stapje in de wereld te zetten. 

Wij zijn alvast klaar voor de zomer! Laat het mooie weer nu maar komen, zodat Mayre en Lore hun schattige schoentjes 2 weken lang kunnen testen. Wordt vervolgd...


Meer info?
http://www.brantano.be/nl/meisjes/clarks
http://www.brantano.be/nl/jongens/clarks