Childhome organiseert binnenkort haar fabrieksverkoop in Kontich. Je geniet er van ongelooflijke kortingen op allerlei baby- en kinderartike...

Childhome Fabrieksverkoop

Childhome organiseert binnenkort haar fabrieksverkoop in Kontich. Je geniet er van ongelooflijke kortingen op allerlei baby- en kinderartikelen.

De producten van Childhome zijn onmisbaar voor ouder én kind: baby- en kinderkamers, baby- en kindermeubelen, kinderstoelen, textiel, accessoires en veiligheidshekjes, maar ook handige reisbedjes, buggy’s, autostoelen, parasols, tafelhangers en wipstoeltjes. Grijp op vrijdag 12 (van 16 tot 21u), zaterdag 13 (van 10 tot 18u) en zondag 14 juni (van 10 tot 17u) je kans en doe er de koop van je leven. Childwood opent haar magazijn dan voor een mega outlet.

Welke spulletjes op de fabrieksverkoop verkocht zullen worden, kan Childhome op voorhand nog niet prijsgeven. Je mag rekenen op een uitgebreid assortiment van kamers, buggy's, reisbedjes, textiel, opbergtassen, ... 

De uitverkoop vindt plaats in industriezone Blauwe Steen in Kontich. Vergeet geen cash geld mee te nemen. Want betalen met Bancontact kan niet (er is een geldautomaat vlakbij in Kontich centrum). Parkeren? Dat doe je op de grote parking achter het gebouw. 

Leuk om weten: elke klant krijgt een gratis geschenkje bij afgifte van onderstaande uitnodiging.

Kwaliteitsvolle producten aan outletprijzen én een gratis geschenk erbovenop: allen daarheen!


Foto:
Childhome (louter als voorbeeld)

Meer info:
www.childhome.be