Vandaag lanceert JBC de super leuke Rainbow City Warriors collectie voor jonge kids. Getest op Kinderen mocht al even piepen tussen deze kle...

Voor speelvogels, deugnieten én durvers

Vandaag lanceert JBC de super leuke Rainbow City Warriors collectie voor jonge kids. Getest op Kinderen mocht al even piepen tussen deze kleurrijke kleding.

JBC ging voor het ontwerp van haar allernieuwste kinderkledinglijn in zee met schrijfster Eef Rombaut en illustratrice Emma Theyssen. Samen creëerden zij een kleurrijke speelcollectie voor kindjes vanaf anderhalf tot zeven jaar.

 
Eef Rombaut ken je misschien als auteur van de kinderboeken 'Hart gezocht, verloren, gevonden' of 'Schaap zoekt schoen'? Emma Thyssen zorgde voor de vormgeving en is illustratrice voor onder meer Canvas, Sanoma en Studio Brussel. Daarnaast ontwerpt ze ook huisstijlen, affiches én illustraties voor boeken. De samenwerking tussen Eef en Emma bleek al gauw erg succesvol, want ze wonnen in 2012 de prijs 'best vormgegeven boek' in de categorie 'beste kinderboek'. En het 2de prentenboek werd al vertaald in het Frans en het Deens. Nu zijn beide dames ontwerper van de nieuwe kindercollectie voor JBC.

“We willen onze klanten blijven verrassen”, zegt Ann Claes, Chief Buying Officer van JBC.
“Deze collectie vult een niche in die we nog niet in onze winkels hebben. Het zijn super
comfortabele kleren die vooral bedoeld zijn om in te spelen, maar de kinderen kunnen ze
evengoed dragen om naar een familiefeestje te gaan. We hebben ook aan de ouders gedacht: de kleren zijn heel onderhouds- en prijsvriendelijk. De samenwerking is tot stand gekomen doordat Emma en Eef ons hebben gecontacteerd. Hun aanstekelijk enthousiasme, de positieve energie en vrolijkheid die hun boeken uitstralen, spraken ons direct aan. Aangezien kindermode voor JBC heel belangrijk is, vonden we de insteek om vanuit kinderboeken te werken, een interessante piste”. En of we verrast zijn? Zeker en vast!De Rainbow City Warriors figuurtjes sporen je kinderen aan om buiten te spelen, ook in de stad. Door de onderhoudsvriendelijkheid en het comfort van de kledij zijn de stuks trouwens ideaal voor avontuurlijke kids die houden van ravotten en stoere spelletjes spelen. Spelen, plezier maken, kampen bouwen, knutselen, sporten, muziek maken, met natuur bezig zijn, naar school gaan, ... Het kan allemaal.

Het valt onmiddellijk op dat deze kledinglijn geïnspireerd is op de droom- en speelwereld van kinderen. De ridders, het fruit, de wolkjes verraden de invloed van de prentenboeken. Je kinderen spelen de hoofdrol in het nieuwste prentenboek van Eef en Emma. Je wordt helemaal vrolijk van. Je kinderen zullen niet te houden zijn deze zomer!


De leuke accessoires maken de outfit helemaal af. Je dochter draagt een leuk sjaaltje in dezelfde print of je zoon sleffert rond met leuk bedrukte slippers. Ohja, een leuk detail in de meisjescollectie: is er een vlek op het topje of het rokje? Geen probleem. Gewoon binnenstebuiten draaien en je kan weer verder spelen. Het topje en het rokje zijn immers omkeerbaar. Geweldig, toch?


En ook meegenomen: de prijzen vallen ontzettend goed mee. In de jongenscollectie kost een short 17,50 euro en een T-shirt koop je vanaf 12,50 euro. Bij de meisjes betaal je 17,50 euro voor een omkeerbaar rokje, 22,50 euro voor een kleedje met meloenenprint of 24,50 voor een mintgroene playsuit. Bij aankoop van een stuk uit de collectie ontvang je bovendien leuke pleisters, helemaal gratis.

 
Maar de City Warriors collectie is meer dan kleding alleen. De kledinglijn daagt je uit om buiten te spelen, ook in de stad. Op de website van JBC krijgt je heel wat buitenspeel-tips:
* het bekerspel
* het sponsspel 
* het touwspel
* het hinkelspel
* het kegelspel

Je kan hier alle spelletjes downloaden

Deze stoere kindercollectie voor speelvogels, deugnieten én durvers in zacht biokatoen ligt vanaf vandaag in de winkelrekken, exclusief bij JBC. Wij kozen alvast onze favoriet uit voor deze zomer: de mintgroene playsuit. We houden je op de hoogte of deze stijlvolle jumpsuit geschikt is om buiten te ravotten en stoere spelletjes te spelen. Laat de zon maar terug schijnen, zodat we naar buiten kunnen!

Meer info of online bestellen:
http://www.jbc.be/nl/new/rainbow-city-warriors-collectie.html

Foto's? Oona, http://oonablog.com/