Neopreen, vroeger enkel populair bij surfers en duikers, verschijnt vandaag ook op de catwalk. Zag je de neopreen verzorgingstassen en rugza...

Flashy & hippe dierenrugzakjes

Neopreen, vroeger enkel populair bij surfers en duikers, verschijnt vandaag ook op de catwalk. Zag je de neopreen verzorgingstassen en rugzakjes van Childweels al?

 

Childwheels introduceert neopreen, als zachte en onderhoudsvriendelijke stof, in de vorm van trendy verzorgingstassen en ultrazachte universele inlegkussens om je kinderwagen op te fleuren. Leuk zijn ook de neopreen dierenrugzakjes. Wij mochten ze uittesten.

Er zijn 4 varianten van deze gekke rugzakjes: de pinguïn blauw-geel, de pinguïn roze-wit, de walvis geel-blauw en de walvis oranje-blauw. Alle 4 leuke en hippe designs. De dierenrugzakjes zijn trouwens erg in. Op school zien we de ene naast de andere: uil, aap, egel, kikker, ... Maar een walvis, die zagen we nog niet. En wees er maar zeker van dat jouw rugzakje er tussenuit zal springen. Daar zorgen de fluo-kleurtjes voor. De flashy walvisjes maken je instant vrolijk. 


We gingen op stap met onze 2 walvissen. Toen ik Elien vroeg welk diertje ze nu eigenlijk op haar rug droeg, zei ze overtuigd: ‘een dolfijn’. Nu ja, een dolfijn en een walvis lijken ook wel erg op elkaar.

De rugzakjes zitten als gegoten. Je kan de riempjes gemakkelijk groter of kleiner maken en zo perfect afstellen. Ze voelen ook erg licht aan. Het rugzakje zelf weegt maar 250 gram, niks dus. Ideaal om die kinderrugjes wat te sparen. Tijdens het ravotten en heen-en weer lopen blijven de rugzakjes goed zitten. Ze schuiven niet van het rugje af. De bandjes blijven mooi strak rond de armpjes zitten. Ideaal dus.
Het rugzakje is afgesloten met een stevige rits en 2 ritssluitingen. Het openen en sluiten gaat prima. Je krijgt er trouwens heel wat in. De afmetingen van deze rugzak zijn: 28 cm x 15 cm x 45 cm. Er is één groot opbergvak waar je gemakkelijk je brooddoos, fruitdoosje, drinkfles, koekje én trui in kwijt kan.

 


Dit schattig rugzakje is ideaal voor uitstapjes naar het park, de zee, de speeltuin, maar kan evengoed dienen als boekentas of zwemzak.


Charlie, de marketing manager van Childhome verzekerde ons dat de rugzakjes waterdicht zijn. "Het water loopt er zo van af." Dat moeten we testen, dachten we. We stopten een spiksplinternieuw boekje in het rugzakje.


En we simuleerden een hevige regenbui.


En ja hoor. Charlie had gelijk. De binnenkant van de rugzak was kurkdroog, het boekje was helemaal intact én het water gleed zo van het rugzakje. Waterdicht dus! Ideaal in alle weersomstandigheden.

De neopreen-stof is trouwens erg makkelijk afwasbaar én je rugzakje mag zo mee de wasmachine in.

Dit leuke, ultrazachte en gemakkelijk afwasbare neopreen dierenrugzakje is zeker en vast een aanwinst. Je kinderen zullen er dol op zijn. Het hoge 'flashy-gehalte' is ook zeker en vast een troef! Overal waar we komen met onze rugzakjes krijgen we leuke reacties. Van kinderen, mama's, papa's, oma's, ... Je kan er gewoonweg ook niet naast kijken, naast deze kleurrijke hippe exemplaren. En laat dat meteen ook nog een groot voordeel zijn. Je herkent je kind meteen: in de speeltuin, op de speelplaats, in de dierentuin, ...


In de Paasvakantie namen we de 2 rugzakken overal mee naartoe: naar de speeltuin, naar Harry Malter, naar de bib, naar het toneel, ... En maandagmorgen stond de boekentas weer klaar. Elien protesteerde luid. De boekentas mocht thuis blijven, de rugzak ging mee naar school! De flashy walvis straalt tussen de andere boekentassen. En ook de juf was enthousiast. Elien krijgt haar 'boekentas' zelf aan, helemaal open, alles kan er in: perfect én helemaal goedgekeurd.

 
Je vindt de rugzakjes ongetwijfeld bij een Childhome verdeler in je buurt. Een winkel vlakbij kan je hier opzoeken. Of je kan de rugzakjes ook bestellen op verschillende webshops.
De adviesprijs bedraagt 39,95 euro.

Meer weten?
http://childhome.com/NL/1/producten-searched.html 


Childhome bracht nog enkele andere leuke producten uit in hetzelfde materiaal: de verzorgingstas en het inlegkussen voor de buggy.

De trendy verzorgingstas in neopreen is de perfecte opbergtas in een moderne en originele uitvoering. De tas bestaat in 6 verschillende kleuren: dark grey, kaki camouflage, old pink, powder blue, red en royal blue. De verzorgingstas heeft voldoende ruimte om al je spullen op te bergen: van luiers en papflessen, tot je telefoon, sleutels en zelfs speelgoed. Zo heb je steeds alles bij de hand wanneer je op stap gaat. De tas heeft 2 gescheiden opbergvlakken en een paar rekbare lussen met plaats voor de papfles of drinkbeter. Nog handig? Deze zachte tas is eenvoudig schoon te maken én makkelijk te bevestigen aan de buggy. En het geheim van deze tas? Het is eigenlijk een verzorgingstas, maar je kan ze ook perfect gebruiken als handtas, reistas of tas voor je laptop. Maar haal er dan eerst het bijgeleverde verschoningsmatje uit.De prijs van deze verzorgingstas bedraagt 79,95 euro.

Meer weten?
http://childhome.com/NL/1/0/4379/1/0/productdetail.html

Foto's?
Childhome, http://childhome.com


Kruimels, een verdwaalde druif, wat chocomelk, ... Childwood heeft een oplossing voor je vuile buggy. Het ademende Childwheels zitkussen van neopreen maakt elke rit comfortabel, kleurrijk én proper. Want dit zitkussen kan achteraf gewoon in de wasmachine.

De beide kanten hebben elk een eigen kleur en functie. De ene kant is in neopreen en de andere zijde in mesh en dus meer luchtdoorlatend. Beide kanten kregen een andere kleur. Vocht krijgt geen kans, je kind zit comfortabel en koel en de neopreen uitvoering zorgt ervoor dat de warmte niet verloren gaat. Knoeien en kruimels? Die kuis je in één wip op. Het inlegkussen is verkrijgbaar in 6 kleuren: dark grey, kaki camouflage, old pink, powder blue, red en royal blue. Past dus perfect bij je verzorgingstas!
Voor 64,95 koop je dit inlegkussen.

Meer weten?
http://childhome.com/NL/1/0/4368/1/0/productdetail.html

Foto's?
Childhome, http://childhome.com