Childhome blaast 30 kaarsjes uit! Het familiebedrijf uit Kontich laat deze speciale gebeurtenis niet zomaar voorbijgaan. Childhome viert fee...

30 jaar Childhome

Childhome blaast 30 kaarsjes uit! Het familiebedrijf uit Kontich laat deze speciale gebeurtenis niet zomaar voorbijgaan. Childhome viert feest en wil deze feestvreugde het liefst delen met iedereen! Ook met ons.


Wat kleinschalig begon in de slaapkamer van het ouderlijke huis met de garage als minimagazijn groeide uit tot een bedrijf met een volledig zelf ontworpen collectie. Childhome is na 30 jaar een gevestigde waarde in de baby- en kinderindustrie. 

Op woensdag 1 april (en nee, dat was geen grap) vierde Childhome haar 30ste verjaardag. De paashaas trapte het feestjaar in gang. Hij trok door heel België met paaseitjes voor de klanten. Met dit verrassingsbezoekje bedankt Childhome alle mensen voor de steun de voorbije 30 jaar.
 

Wie kiest voor Childhome, kiest voor kwaliteit, veiligheid én service. Het ontwerp, de distributie en de marketing allemaal vanuit de kantoren in Kontich. Childhome is zeer trots op zijn Belgian Design logo. Naast op en top Belgisch en vernieuwend design wordt sterk ingespeeld op de dienstverlening en veiligheid. Geen enkel product verlaat het magazijn vooraleer het aan een reeks strenge veiligheidstesten onderworpen wordt. Elk Childhome product voldoet daarboven ruimschoots aan de Europese veiligheidsnormen.

Childhome heeft twee ijzersterke merken: Childwood en Childweels.
Childwood levert alles wat je nodig hebt om de babykamer volledig in te richten: prachtige baby- en kinderkamers, allerlei fantastisch meubilair en praktische accessoires, de beste veiligheidsproducten en uitermate zacht textiel. 

Met Childweels ga je veilig en uiterst comfortabel op stap: innovatieve kinderwagens, handig op te bergen reisbedjes, comfortabele relaxen en nog veel meer.
 

Niet alleen de klanten zijn gek van de Childhome-producten, ook internationale jury's belonen het merk met prestigieuze awards, onder meer de Kind & Jugend Innovation Award en de Baby Product Award.
We piepten al even naar de nieuwe collectie voor 2015. En die ziet er wederom fantastisch uit. We houden je op de hoogte!


Meer weten?
http://childhome.com/