Wij bakken graag en zijn steeds op zoek naar lekkere receptjes. Die vinden we her en der. Maar onlangs ontdekten we een blog met alle top-re...

Handige baktips & waanzinnige recepten

Wij bakken graag en zijn steeds op zoek naar lekkere receptjes. Die vinden we her en der. Maar onlangs ontdekten we een blog met alle top-recepten samen. Wat een ontdekking!

Op Laura's Bakery staat bakken en het decoreren van allerlei lekkers centraal. Je vindt er fantastische recepten, duidelijke how-to's, handige baktips, reviews en nog zoveel meer. Voor wie graag bakt, is deze blog waanzinnig! Onze oven gaat overuren draaien, zoveel is duidelijk!

Lore werd 2. Tijd voor een feestje dus. We gingen op zoek naar recepten voor taart, cupcakes én ook hartige hapjes voor bij het aperitief. We vonden Laura's Bakery en een wereld vol nieuwe recepten ging open. 

Elien ging aan de slag. We maakten hartige cupcakes. Peper in het cakebeslag? Dat was de eerste keer! De bladerdeeg werd al gauw omgetoverd in schattige hartjes. Die werden op hun beurt ingesmeerd met eigeel en belegd met allerlei lekkers.


De blog bevat massa's recepten. En wat zo fijn is, is dat al deze recepten verstaanbaar zijn. De werkwijze is uitvoerig en stap voor stap beschreven. Voor ieder recept krijg je een duidelijk boodschappenlijstje en een beschrijving van de werkwijze. Handig zijn ook de talrijke foto's die je op weg zetten. De recepten zijn trouwens vaak erg eenvoudig: de meeste ingrediënten heb je misschien zelfs gewoon in huis. 

Alles wat we al uitprobeerden, en dat is ondertussen al heel wat, werd telkens enthousiast opgesmuld. En het feit dat Elien al dat lekkers bijna helemaal alleen in elkaar flanste, maakt het nog eens zo lekker.


Elien en ik zijn in ieder geval fan en trouwe bezoeker geworden van deze lekkere blog. Ons 'to-bak-lijstje' is ondertussen oneindig lang geworden. 


Meer info?
http://www.laurasbakery.nl/