Het laatste weekend van maart vindt de Babyboom beurs plaats, de grootste babybeurs van België. Ben je zwanger of heb je kleine kindjes, dan...

Babyboom, dé babybeurs

Het laatste weekend van maart vindt de Babyboom beurs plaats, de grootste babybeurs van België. Ben je zwanger of heb je kleine kindjes, dan is dit the place to be.Zwanger of jonge ouder? De Babyboom Beurs is het evenement van het jaar voor alle ouders die het beste willen voor hun baby. 

Alle professionals uit de babywereld zijn aanwezig: speelgoed, voeding, kinderkamers, kinderwagens, verzorging, adviezen, ziekenfondsen, winkels, fabrikanten, ... Het is de enige beurs in België waar alle kwaliteitsmerken zoals Bébéconfort, Stokke, Pampers, Nestlé, Dreambaby, MaxiCosi, LeChat, ... samen aanwezig zijn.


Nieuw dit jaar is dat je met ongeziene koopjes terug huiswaarts gaat. Ter gelegenheid van de 19de editie, wordt de beurs immers uitgebreid met een ruimte waar winkels koopjes aan stuntprijzen kunnen aanbieden. Je vindt er kortingen tot 60%.

Geen opvang voor je baby? Dat hoeft ook niet. Die komt toch gewoon mee? De beurs biedt een borstvoedingszone én vele rustzones. Zo kan je in alle comfort de beurs bezoeken. En ook je peuter en kleuter zullen ongetwijfeld veel plezier beleven in de speelhoek.

Blikvangers zijn:
* het Baby Restaurant van Nestlé: je kan er gratis proeven van het hele Nestlé gamma
* luierzone: op de stand van Pampers kan je je baby verschonen onder toezicht van beroepsdeskundigen, je ontdekt er het volledige gamma en alle nieuwigheden
* de Schattenjacht: je maakt kans op prachtige geschenken zoals kamers, kinderwagens, autostoelen, kinderstoelen, ...
* de shoppingavenue: hier vind je de leukste kinderartikelen zoals kleding, speelgoed, zwangerschapskledij, doopsuiker, ... 
* de speelhoek van Vtech en Partenamut: je kinderen zullen zich kostelijk amuseren in deze speeltuin. Ze ontdekken er het volledige assortiment Vtech en Partenamut. En mama en papa? Die kunnen ondertussen rustig de beurs bezoeken, want de begeleiders letten ondertussen op je kindjes.
De Babybeurs vindt plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 maart in de Heizel in Brussel, paleis 11. Je kan er terecht tussen 10 en 18 uur. Een toegangskaart kost 12 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. 

Naar de beurs met korting? Dat kan.
Wanneer je je tickets online koopt, krijg je een korting van 3,5 euro én een VIP toegang tot de beurs.
Op de website kan je ook een kortingsbon van 3 euro afdrukken.

Meer info?
http://salonbabyboom.be

Foto's: Babyboom Beurs