Een nieuw jaar,  een nieuwe garderobe!

Nieuwe SCAPA SPORTS flagshipstore in Antwerpen

Een nieuw jaar, 
een nieuwe garderobe!

Die nieuwe garderobe shop je voortaan in de SCAPA SPORTS flagshipstore. 2015 biedt het Belgische modemerk SCAPA SPORTS dames- en kindercollectie een fonkelnieuw voetstuk in het hartje van het Antwerpse fashion quarter. Op donderdag 29 januari werd de store feestelijk geopend.SCAPA SPORTS mag dan wel zijn oorsprong kennen in de rijke geschiedenis van de polowereld; het merk is ondertussen geëvolueerd naar een sprankelende collectie voor mannen, vrouwen en kinderen en verrast deze zomer met grafische tekeningen, opvallende dierenprints, authenthiek denim en een mooi assortiment aan tricot.

Ga nu de zomerlijn ontdekken in de gloednieuwe SCAPA SPORTS store in de Arenbergstraat. Geniet er van de vrolijke kindercollectie die met een exotische toets naadloos de overgang van buitenspelen naar tuinfeesten maakt.Staat binnenkort een tuinfeest, een communie of een huwelijk gepland? Wil je dat je stoere zoon of knappe dochter stralen, maar toch kunnen ravotten en buitenspelen? Wat denk je dan van volgende outfits? 

Je zoon zal zich een echte heer wanen in deze stijlvolle outfits. Vind je de das maar niks? Vervang hem dan door een luchtig sjaaltje.


Wedden dat je dochter de knapste van allemaal zal zijn in haar little black dress of in de speelse jumpsuit?


Foto's?
Oona, http://oonablog.com/

Meer weten?
http://www.scapaworld.com/nl/collections/scapa-sports/kids