Het is feest in het bos! Vlaggetjes wapperen tegen de blauwe wolkenlucht, een kleurige ballon dwartelt over het pad. Gegiechel klinkt vanach...

Behangpapier met fantasie

Het is feest in het bos! Vlaggetjes wapperen tegen de blauwe wolkenlucht, een kleurige ballon dwartelt over het pad. Gegiechel klinkt vanachter de bomen. Nieuwsgierig steekt het vosje zijn snuit omhoog. Een eekhoorn wacht vol verwachting op zijn tak, hertjes en beertjes dartelen uitgelaten in het rond. Kom je mee spelen?

Heb je de nieuwe behangcollectie Tout Petit van Eijffinger al gezien? Een kindercollectie vol onbevangen verwondering, daar worden kleine én grote mensen vrolijk van.

In de wereld van Tout Petit schijnt de zon altijd. Het wordt een dag vol plezier, alle dierenvriendjes zijn van de partij. Neem je autootjes maar mee, of je poppenkind. De feesttafel is al gedekt. We spelen samen verstoppertje, zoeken paddenstoelen en maken bloemenslingers van gestreept papier.

 
Tout Petit is als de levendige verbeelding van een kind, diep verzonken in zijn eigen fantasie. Niet zot van dieren? Geen probleem. Eijffinger verrast je ongetwijfeld met de andere dessins.


Foto's?
Global Image, http://globalimage.be/

Meer weten?
http://www.eijffinger.com/nl/products/behang/types/tout-petit/432/collection/432/1